Bayern verzaakt niet en bekert simpel verder

5 augustus 2013, 22:26

BSV Schwarz Weiss Rehden heeft in de bekerwedstrijd tegen Bayern München niet voor een verrassing kunnen zorgen. De regerend Duits landskampioen en Champions League-winnaar bleek in Rehden een maatje te groot voor de vierde divisionist en won met 0-5.

De Nederlander Arjen Robben speelde de hele wedstrijd bij de ploeg van trainer Josep Guardiola. Hij zag zijn concurrent Thomas Müller een hoofdrol spelen bij Bayern. De Duitser kreeg het na de openingstreffer van de Zwitser Xherdan Shaqiri op zijn heupen en maakte er drie. Het slotakkoord was wel voor de 29-jarige Robben. De aanvaller bepaalde de eindstand op 0-5.

Eerder op de avond wist ook Schalke zich te plaatsen voor de tweede ronde van de DFB Pokal. De ploeg uit Gelsenkirchen kende echter heel wat meer moeite om het veel lager ingeschaalde FC Nöttingen 1957 van zich af te houden. Het mocht uiteindelijk vooral Klaas Jan Huntelaar dankbaar zijn. De Nederlander was belangrijk met een doelpunt én een assist.

Schalke maakte het echter niet zo bont als Werder Bremen en Borussia Mönchengladbach. Die Bundesliga-ploegen kwamen niet voorbij respectievelijk 1. FC Saarbrücken en SV Darmstadt 89.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen