Newcastle huurt trotse Rémy voor één seizoen

5 augustus 2013, 22:42   Bijgewerkt: 6 augustus 2013, 09:34

Newcastle United heeft maandag de huurtransfer van Loïc Rémy afgerond. De Franse aanvaller komt voor één seizoen over van Queens Park Rangers, dat afgelopen seizoen degradeerde uit de Premier League. The Magpies hebben de transfer maandag bevestigd op hun website.

Bij de medische keuring kwamen maandagochtend geen gebreken aan het licht, waarna Rémy zich in elk geval voor één seizoen Newcastle United-speler mag noemen. De 20-voudig international van Frankrijk (vier doelpunten) is blij met de tijdelijke overstap.

"Ik ben trots dat ik me speler van Newcastle mag noemen. Het is een geweldige eer om te spelen voor zo'n grote club. Ik was vereerd toen de ploeg zich in januari voor me meldde, dus ik ben blij dat het deze zomer opnieuw interesse toonde. De Premier League is de beste competitie ter wereld en dat is dan ook het podium waarop ik actief wil zijn", verklaart Rémy op de website van zijn nieuwe werkgever.

De 26-jarige spits steekt zijn ambities voor het komende jaar niet onder stoelen of banken. "Ik ben erg gemotiveerd om een plek te veroveren in de selectie van mijn land voor het WK in 2014. Om dat te bereiken zal ik het dit jaar goed moeten doen bij Newcastle. Ik wil de ploeg dan ook aan succes helpen en zo veel doelpunten maken als ik kan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen