Mihaylov: "Ben toe aan een grotere competitie"

6 augustus 2013, 09:47

Zijn naderende overstap naar Hellas Verona komt volgens Nikolay Mihaylov op het juiste moment in zijn carrière. Na drie seizoenen eerste keeper van FC Twente te zijn geweest, acht de 24-jarige Bulgaar de tijd rijp voor een stap hogerop.

"Ik heb een goede tijd gehad bij FC Twente en de groei van de club naar de top meegemaakt. Ik ben nu toe aan een grotere competitie, waarin ik me verder wil ontwikkelen", zegt Mihaylov in De Telegraaf. Hij hoopt snel aan te sluiten bij zijn nieuwe club. "Omdat ik pas tien dagen training achter de rug heb, ga ik keihard werken om op tijd fit te zijn voor de start van de Italiaanse competitie, eind augustus."

Mihaylov is blij met zijn transfer, die vermoedelijk vandaag of morgen afgerond gaat worden. "Ik denk dat het Italiaanse voetbal mij het beste ligt. Dat ik daar met mijn stijl van keepen het best tot mijn recht kom. Hellas Verona is een club met een grote traditie, die na lange tijd weer is teruggekeerd in de Serie A. Ons doel wordt om erin te blijven en ik denk dat het mogelijk is met deze groep met onder meer Luca Toni."

Volgens Italiaanse media betaalt Hellas zo'n 350.000 euro voor de doelman.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen