Fenerbahçe verspeelt in kwartier 2-0 voorsprong

17 augustus 2013, 22:44

Fenerbahçe heeft opnieuw een forse tegenvaller te verwerken gekregen. Een week na de verloren Supercup tegen aartsrivaal Galatasaray, opende de ploeg van Dirk Kuyt het nieuwe Super Lig-seizoen met een 3-2 nederlaag bij Konyaspor. Een kwartier voor tijd stond Fener nog met 0-2 voor.

Door goals van Joseph Yobo en Emre Belözoglu (strafschop) leidde Fenerbahçe bij rust met 2-0. De buit leek binnen en Kuyt, die eerder deze week bij het Nederlands elftal hard in botsing kwam met Jonathan De Guzman, werd na een uur naar de kant gehaald. Daarna ging het echter helemaal verkeerd.

In de 73ste minuut ontsnapte Fenerbahçe nog doordat Konyaspor-speler Gunnar Heidar Thorvalds een penalty miste. Maar in de laatste dertien minuten werden de gasten uit Istanbul alsnog in rouw gedompeld. Tomas Borek, Ali Camdali en Recep Aydin lieten het Konya Atatürk Spor Kompleksi ontploffen.

Boy Waterman beleefde een mooi debuut bij Karabükspor. De Nederlandse keeper, overgenomen van PSV, won als basisspeler met 2-0 van Kasimpasa SK. Bij die club liet coach Shota Arveladze Ryan Donk en Ryan Babel in de basis beginnen. Laatstgenoemde werd na een uur vervangen door Sanharib Malki (ex-Roda JC). Zij konden een nederlaag van Kasimpasa echter niet voorkomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen