Ex-Feyenoorder Buffel sluit Turks avontuur niet uit

21 augustus 2013, 08:34

Thomas Buffel sluit een vertrek naar de Turkse Super Lig niet uit. Konyaspor, dat afgelopen weekend nog verrassend met 3-2 te sterk was voor het Fenerbahçe van Dirk Kuyt, heeft interesse in de 32-jarige middenvelder van Racing Genk.

"Konyaspor is inderdaad geïnteresseerd, maar de jongste dagen heb ik er niet veel meer van gehoord. Ik heb in elk geval nog geen persoonlijk akkoord met de Turkse club. Eerst moeten Genk en Konyaspor rond de tafel gaan zitten", reageert Buffel in gesprek met de Belgische kranten. De oud-speler van Feyenoord staat nog twee seizoenen onder contract bij de ploeg van coach Mario Been. "Ik voel me nog heel goed bij Genk, maar ik zeg nooit zomaar 'neen' tegen een aanbod van een nieuwe club. Dit is misschien wel mijn laatste kans op een lucratieve transfer."

"Of Konyaspor de juiste keuze is?", herhaalt Buffel de vraag. "Ik moet vooral het financiële aspect afwegen tegen het sociale aspect. Mijn partner is in verwachting van een tweeling en dat maakt een buitenlands avontuur iets minder aantrekkelijk."

Genk hoopt Buffel te behouden. "Alle spelers zijn te koop voor de juiste prijs, maar ik zie hem liever niet vertrekken", laat directeur Dirk Degraen desgevraagd weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen