Drenthe voelt zich thuis in Reading

21 augustus 2013, 14:47

Royston Drenthe staat inmiddels al een aantal maanden onder contract bij Reading FC, dat uitkomt in de Engelse Championship. Na diverse avonturen bij Real Madrid, Everton, FC Alania Vladikavkaz en Hércules CF kwam de Rotterdammer terecht bij The Royals. Op de officiele website van de Engelse club geeft Drenthe aan het uitstekend naar zijn zin te hebben in Reading.

Drenthe staat met Reading op de achtste plaats in de Championship en is met twee gelijke spelen en een overwinning nog ongeslagen. Dat Drenthe nu speelt op het één na hoogste niveau in Engeland, maakt hem niet uit: "De Championship bevindt zich in het lijstje van de vijf meest bekeken competities ter wereld. De drie wedstrijden die we hebben gespeeld waren van een hoog niveau, en ik zie er naar uit om meer wedstrijden te winnen met dit team", aldus Drenthe op de website van Reading.

Drenthe geeft aan dat hij de voorbereiding nodig had om honderd procent fit te worden: "Ik wil de directeur, de managers en alle mensen die hard met mij gewerkt hebben bedanken. De voorbereiding was lastig voor mij, maar nu ben ik fit. Ik heb tegen mijn ploeggenoten gezegd dat ik hier erg blij ben en dat ik hoop dat ik voor lange tijd in Reading kan blijven".

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen