Arsenal op koers, Schalke moet nog aan de bak

21 augustus 2013, 22:37   Bijgewerkt: 21 augustus 2013, 23:08

Arsenal staat na woensdag met één been in de groepsfase van de Champions League. De Gunners waren in Turkije met 0-3 te sterk voor Fenerbahçe. Daardoor lijkt de ploeg van Dirk Kuyt zich te kunnen opmaken voor Europa League-voetbal.

In een slechte wedstrijd sloegen de Londenaren na rust drie keer toe. Linksback Gibbs opende na 50 minuten de scoren. Via Walcott en een benutte strafschop van Giroud liep Arsenal uit naar een comfortabele 3-0 zege.

Ook FC Basel en Austria Wien deden woensdag goede zaken voor plaatsing voor het miljoenenbal. Zij waren op vreemde bodem te sterk voor respectievelijk het Bulgaarse Ludogorets (2-4) en het Kroatische Dinamo Zagreb (0-2).

Schalke 04 zal daarentegen over een week nog vol aan de bak moeten tegen PAOK Saloniki. De Griekse ploeg van trainer Huub Stevens hield het thuisspelende Schalke, dat aantrad zonder de geblesseerde Huntelaar, knap op 1-1 en mag dus blijven hopen op een debuut in de Champions League.

Twee spelers die in het verleden actief waren in de eredivisie zorgden voor de doelpunten in de Veltins-Arena. Voormalig PSV'er Jefferson Farfan opende de score namens Schalke, terwijl Miroslav Stoch (oud-FC Twente) de stand in de tweede helft gelijk trok.

1-1 was ook de eindstand bij de wedstrijd tussen Steaua Boekarest en Legia Warschau. Die wedstrijd werd gespeeld in het Roemeense Boekarest.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen