Roda JC vernedert ADO in Den Haag

24 augustus 2013, 21:38   Bijgewerkt: 24 augustus 2013, 23:09

Roda JC heeft zaterdagavond goede zaken gedaan. Het troefde ADO Den Haag vooral in de omschakeling af en stelde de punten vlak na rust al veilig. De Limburgers wonnen uiteindelijk met 0-4.

De bewoners rond het Kyocera Stadion moeten gedacht hebben dat ADO al vroeg op voorsprong kwam. Het alarm ging meerdere malen af, wat in ieder geval meteen voor een goeie voetbalsfeer zorgde, maar het grote gevaar bleef uit. Hoogtepunt in de beginfase was een massaal opstootje na een tik van Danny Holla en de daaropvolgende aanstichter Anouar Kali. Dit betekende echter niet dat het een saaie eerste helft was in Den Haag. Want toen het alarm werd stopgezet, begon de wedstrijd pas echt.

De harde kern van ADO ging er in de 75e minuut toch nog even lekker voor zitten, toen het ‘Haags Kwartiertje’ aanbrak. Tijdens dit massaal gezang vanaf de tribunes kwam echter de mokerslag voor de thuisploeg. Donald schampte slim de bal uit een vrije trap van Fledderus, en liet Coutinho kansloos in de verre hoek: 0-4. Het typeerde de slimheid die Roda zaterdagavond wel had en ADO niet, wat resulteerde in frustratie en opstootjes. Het was, op zijn zachtst gezegd, geen beste pot van de Hagenezen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen