Mazzarri debuteert met overwinning bij Inter

25 augustus 2013, 19:52   Bijgewerkt: 25 augustus 2013, 23:21

Internazionale is het nieuwe Serie A-seizoen begonnen met een overwinning. I Nerazzurri hadden zondag in het eigen Stadio Giuseppe Meazza moeite met het stugge Genoa, maar zegevierden uiteindelijk met 2-0.

Inter heeft een compleet rampseizoen achter de rug. De equipe uit Milaan leek even de grootste uitdager van Juventus in de strijd om Lo Scudetto, maar stortte na de winterstop compleet in en werd teleurstellend negende.

Coach Walter Mazzarri, overgekomen van het succesvolle Napoli, moet Inter weer op de rails krijgen. Daarvoor werd onder meer de talentvolle aanvaller Mauro Icardi overgenomen van Sampdoria. De jonge Argentijn begon tegen Genoa op de bank, maar mocht na rust invallen en stichtte regelmatig gevaar.

Icardi wist het doel niet te vinden, maar Inter juichte wel. En dat was terecht, aangezien de thuisploeg het betere van het spel had. Dat drukte Yuto Nagatomo een kwartier voor tijd uit in de score. De Japanse verdediger dook samen met Rodrigo Palacio vrij op bij de tweede paal na een voorzet van Jonathan. Nagatomo troefde zijn Argentijnse teammaat af in de strijd om de eer en kopte raak. In blessuretijd pikte Palacio alsnog zijn goal mee, op aangeven van Guarin.

AC Milan begon het seizoen zaterdag met een 2-1 nederlaag bij Hellas Verona. Kampioen Juventus won wel, met 1-0 op bezoek bij Sampdoria.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen