Miraculeuze zege Benfica, Porto zonder problemen

25 augustus 2013, 22:37

Benfica is aan zijn tweede nederlaag op rij ontsnapt in de Portugese Liga ZON Sagres. De topclub uit Lissabon boog zondag, in de tweede speelronde, thuis tegen Gil Vicente in blessuretijd een 0-1 achterstand om in een 2-1 zege.

Ondanks de miraculeuze ontsnapping is de overwinning van Benfica wel verdiend, aangezien het in het Estadio da Luz duidelijk de bovenliggende partij was en ook de betere kansen kreeg. Het vizier stond echter niet op scherp.

Daarvan profiteerde Gil Vicente in de 69ste minuut. De bezoekers counterden via Diogo Viana (ex-VVV Venlo) naar een 0-1 voorsprong. Die leek stand te houden, maar in blessuretijd kreeg Benfica dan eindelijk loon naar werken. Dankzij Lima en Lazar Markovic bleven de punten op het nippertje in Lissabon. Benfica opende het seizoen vorige week met een 2-1 nederlaag bij Maritimo Funchal.

Datzelfde Maritimo Funchal werd deze week geconfronteerd met een uitwedstrijd tegen landskampioen FC Porto en staat weer met beide benen op de grond. De eilandbewoners werden met 3-0 opgepeuzeld door de Draken. Jackson Martinez, Licá en Josue (strafschop), evenals Diogo Viana ex-VVV, maakten de goals.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen