Dordrecht pakt tegen Jong PSV draad weer op

30 augustus 2013, 21:51   Bijgewerkt: 30 augustus 2013, 22:25

Een week na het gelijkspel tegen Excelsior heeft FC Dordrecht de winnende draad weer opgepakt in de Jupiler League. De lijstaanvoerder boekte vrijdag een 2-0 thuiszege op Jong PSV.

Andreas Luckermans opende in de twintigste minuut de score met een schot vanaf de rand van het strafschopgebied, waarmee hij Jong PSV-keeper Benjamin van Leer verraste. Erixon Danso bepaalde in de 69ste minuut de eindstand op 2-0. Tien minuten eerder had Jong PSV'er Thomas Horsten een rode kaart gekregen. De penalty die daaruit voortvloeide werd gemist door Paul Gladon. De speler van FC Dordrecht stuitte op Van Leer.

Nummer twee Telstar verloor terrein op Dordrecht. De Noord-Hollanders speelden op de valreep gelijk bij Almere City FC (1-1). Door een goal van Fabian Serrarens stond het lang 1-0, maar Toine van Huizen redde in de slotfase het punt voor Telstar, dat na vijf duels tien punten heeft, drie minder dan Dordrecht.

Telstar deelt de tweede plek na vanavond met Willem II, VVV Venlo en FC Eindhoven. Willem II versloeg FC Volendam met 2-0, door twee treffers van Ruud Boymans. VVV zegevierde met 1-3 bij provinciegenoot MVV. Prince Rajcomar en Leon De Kogel maakten na rust het verschil. Eindhoven klopte Fortuna Sittard: 3-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen