Gudelj: "We hebben te weinig gekregen"

31 augustus 2013, 13:46

NAC-trainer Nebojsa Gudelj zag vrijdagavond dat zijn ploeg in eigen huis niet wist te winnen van NEC. In het Rat Verlegh Stadion stond er na negentig minuten een eindstand van 1-1 op het scorebord. Dit tot teleurstelling van Gudelj, die vond dat zijn ploeg recht had op meer.

Het belang van de wedstrijd tussen de nummer zeventien en achttien van de Eredivisie was groot. Dit beseft ook Gudelj, aan zijn uitspraken op de officiële clubwebsite van NAC te zien: "Deze wedstrijd was zeer belangrijk en we hadden eigenlijk moeten winnen. We hadden maar één doel: drie punten."

NAC kwam in de vierde minuut al op voorsprong dankzij een doelpunt van Rydell Poepon. De eerste helft kwam de ploeg uit Breda niet echt in problemen, zo stelt ook Gudelj: ''We begonnen heel sterk aan de wedstrijd en kwamen gelijk 1-0 voor. Dat zetten we door en we waren gevaarlijk via de zijkanten. In de beginfase kregen we ook geen kansen tegen en stond de organisatie goed."

De tweede helft konden de Bredanaars dit niet echt doorzetten, getuige ook de tegentreffer van NEC: "In de tweede helft waren we veel aan de bal en hadden we ook veel kansen via corners en vrije trappen. Daar hebben we te weinig mee gedaan. We kregen echter ook twee grote kansen tegen."

Met het vertoonde spel is de trainer van NAC wel tevreden, maar ook hij weet dat het resultaat uiteindelijk telt: "Ik ben tevreden met het spel, zeer tevreden met de strijd en agressie van de ploeg, maar niet tevreden met het resultaat. We hebben te weinig gekregen.", aldus Gudelj, die daarmee aangeeft dat zijn ploeg in zijn optiek meer verdiende dan een punt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen