United stuit op 'bureaucratische problemen' bij transfer

2 september 2013, 23:21   Bijgewerkt: 3 september 2013, 02:31

Het is nog maar de vraag of Ander Herrera de gelederen van Manchester United zal komen versterken. De ploeg van David Moyes is bereid om de afkoopsom van 36 miljoen euro (opgenomen in het contract van de Spanjaard) neer te leggen voor de speler van Athletic de Bilbao, maar de transfer staat op losse schroeven door 'bureaucratische problemen met de belasting rondom de deal', zo melden diverse buitenlandse media.

Gelijksoortige situaties komen vaker voor bij Spaanse spelers. Er kunnen vraagtekens gezet worden bij het tijdstip waarop Manchester United in actie kwam. Nadat het vorige week een bod van ongeveer dertig miljoen euro afgewezen zag worden, kwam United op de laatste dag van de transferperiode pas weer in actie. Moyes en consorten zijn al lang gecharmeerd van Herrera, maar zijn wellicht dus te laat in actie gekomen.

Herrera, die United met zijn Athletic de Bilbao nog in Europees verband uitschakelde in het seizoen 2011/2012, wordt in ieder geval onderworpen aan een medische keuring. Mochten de problemen met de belasting een transfer niet in de weg staan, dan tekent de Spaanse middenvelder waarschijnlijk een contract met een looptijd van vier of vijf jaar.

United-manager Moyes zou gezegd hebben tegen de leiding van de club dat de overgang van Herrera prioriteit zou hebben boven de eventuele komst van Leighton Baines.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen