Herrera niet naar United: dubieuze gang van zaken

3 september 2013, 00:19

Ander Herrera zal niet de overstap maken van Athletic de Bilbao naar Manchester United. De berichtgeving was dat Manchester United nogal laat in actie kwam om de middenvelder van Bilbao in te lijven, maar er wordt in diverse media gesteld dat de mensen waarmee Bilbao sprak geen officiële vertegenwoordigers van United waren.

Vorige week zag Man United een bod van ongeveer dertig miljoen euro op Herrera afgeslagen worden, aangezien Bilbao wou dat de afkoopsom uit het contract van de Spanjaard (36 miljoen euro) gerespecteerd zou worden. De verwachting was dat United hiervoor nog terug zou komen bij de Basken.

SkySports meldt dat een groep mensen, die spraken met Bilbao over Herrera, zich voordeed als vertegenwoordigers van de club uit Manchester, waardoor men in de veronderstelling raakte dat een transfer van Herrera nog voltooid kon worden. Een expert van de Spaanse competitie van SkySports heeft inmiddels onthuld dat de mensen inderdaad niets met United te maken hadden, al is dit nog niet bevestigd door de betrokken clubs.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen