'Bale op de bank bij Wales'

4 september 2013, 09:59   Bijgewerkt: 4 september 2013, 11:36

Gareth Bale heeft een nogal hectische week achter de rug. Na een lange periode van geruchten en speculaties, werd zijn transfer naar Real Madrid eindelijk afgerond. Met een transferbedrag van ongeveer honderd miljoen euro, werd Bale de duurste speler ooit.

Chris Coleman, de bondscoach van Wales, is van mening dat de afgelopen week zeer slopend was voor de speler van honderd miljoen euro. Dit zorgt ervoor dat er bij het nationale elftal waarschijnlijk een plek op de bank gereserveerd is voor Bale: "Hij heeft geen blessure of iets dergelijks, maar hij is niet wedstrijdfit. Fysiek en mentaal is er de laatste tijd veel met hem gebeurd. Het belangrijkste is dat hij erbij is.", zo zou Coleman gesteld hebben volgens AD Sportwereld.

Wales zal het in het kader van WK-kwalificatie opnemen tegen Macedonië (vrijdag) en Servië (volgende week dinsdag). De ploeg van Coleman maakt echter vrijwel geen kans meer op kwalificatie voor het toernooi in Brazilië. Vandaar dat omtrent het meespelen van Bale absoluut geen risico wordt genomen: "Als hij in het rood staat en kans loopt om geblesseerd te raken, dan zal hij niet meedoen.'"

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen