Bale kan stressvolle periode eindelijk afsluiten

5 september 2013, 19:13   Bijgewerkt: 6 september 2013, 00:15

Gareth Bale zag vorige week dat zijn transfer naar Real Madrid werd afgerond. De Koninklijke betaalde maarliefst honderd miljoen euro voor de speler uit Wales. Aan het afronden van transfer ging een zeer langdurig traject vooraf. De Welshman kan eindelijk een hectische periode afsluiten. Een periode waarin hij veelvuldig hét gespreksonderwerp van de dag was.

Bale geeft op het trainingskamp van Wales aan dat hij blij is dat deze fase eindelijk voorbij is: "Het heeft al met al lang geduurd. Het was een periode vol met stress, om het zacht uit te drukken. Ik heb veel geduld moeten hebben.", aldus de Welshman over zijn miljoenentransfer.

Verwijten maken doet de linksbenige voetballer echter niet: "Voorzitter Daniel Levy van Tottenham Hotspur moest ook zijn werk doen, in het belang van de club. Daar had ik wel begrip voor.", aldus Bale, waarover onlangs bekend werd gemaakt dat er door de voetbalbond van Wales geen risico's worden genomen met de fysieke en mentale gesteldheid van Bale. Een consequentie hiervan kan zijn dat Bale op de bank zit bij het nationale elftal van Wales.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen