Tymoschuk: "Oekraïne is beter dan Engeland"

8 september 2013, 13:46

In Groep H strijden Montenegro, Engeland en Oekraïne om het WK-ticket. Montenegro en Engeland gaan met vijftien punten aan de leiding, met één punt voorsprong op Oekraïne. Montenegro heeft één wedstrijd meer gespeeld en komt daarom niet in actie komende dinsdag. Het Balkanland moet dus afwachten wat Oekraïne en Engeland doen. Die landen staan tegenover elkaar in Kiev.

Op voorhand lijkt Engeland favoriet, maar Oekraïne-captain Anatoli Tymoschuk nuanceert dat. "Wij hebben niet de grote namen die Engeland wel heeft, maar wij hebben ook goede spelers", zegt de middenvelder van Zenit St. Petersburg tegen SkySports. "De grote Engelse namen, zoals Wayne Rooney, Frank Lampard, Ashley Cole en Steven Gerrard, hebben met hun clubs allemaal grote prijzen gewonnen. Maar om de één of andere reden lukt het maar niet bij de nationale ploeg."

"Engeland mag dan namen hebben die iedereen in Europa kent, Oekraïne is de betere ploeg", stelt Tymoshchuk. "We zijn meer gebalanceerd en zijn meer een team dan Engeland. Daarom geloven we echt in onze kansen voor WK-deelname."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen