Groep I: Frankrijk naast Spanje, Finland zegeviert

10 september 2013, 23:18

Frankrijk heeft zich dinsdag door een zege op Wit-Rusland weer naast Spanje genesteld aan kop van Groep I. Finland boekte een zwaarbevochten overwinning in Georgië.

Wit-Rusland - Frankrijk (2-4)

Frankrijk kende de nodige moeite in de uitwedstrijd bij Wit-Rusland. Les Blues kwamen in Gomel tweemaal op achterstand, maar mochten met name Europees voetballer van het jaar Franck Ribéry dankbaar zijn.

De Bayern München-vedette bracht Frankrijk twee keer langszij en zag in de slotfase Samir Nasri en Paul Pogba de overwinning binnenslepen.

Georgië - Finland (0-1)

Ook Finland heeft nog altijd een kleine kans op plek twee in Groep I van de WK-kwalificatie. De Finnen versloegen dinsdag Georgië met minimale cijfers (0-1). In Tbilisi maakte Roman Eremenko vanaf de strafschopstip de enige treffer van de wedstrijd. Bij Finland stonden ook Niki Mäenpää (VVV Venlo) en Niklas Moisander (Ajax) aan de aftrap. Bij de thuisploeg speelde Vitessenaar Guram Kashia de hele wedstrijd.

In Groep I zijn nog twee duels te spelen. Spanje en Frankrijk gaan aan kop met 14 punten, maar de Spanjaarden hebben nog een wedstrijd tegoed. Finland volgt op vijf punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen