'Blessure verwoestend voor Carroll en West Ham'

13 september 2013, 13:33

Andy Carroll keerde dinsdag terug op de training van zijn club West Ham United, maar haakte al snel weer af met een nieuwe achillespeesblessure. Hoewel hij niet het gehele seizoen uit de roulatie zal zijn, spreekt manager Sam Allardyce van een 'verwoestende' blessure. De Londeraren versterkten zich omwille van deze reden overigens met de clubloze Mladen Petric.

Op de laatste dag van het vorige seizoen liep Carroll de blessure voor het eerst op, waarna de zomer gespendeerd kon worden aan het herstel. "Het is niet frustrerend, maar verwoestend, omdat we net een proces van zestien weken hebben doorlopen. Daarin volgden we rapporten van specialisten met betrekking tot de manier waarop we met zijn revalidatie om moesten gaan", zegt de oefenmeester in gesprek met SkySports.

Onbekend is hoeveel tijd het herstel van de 24-jarige spits in beslag zal nemen. "Het is zeker niet zo ernstig als de vorige keer, en dat is bemoedigend. Maar het is ontzettend teleurstellend voor hem en voor ons. De specialist zei dat de kans vijf procent is dat het weer breekt. Andy behoort tot die vijf procent."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen