Paris SG wint deze keer zonder problemen

13 september 2013, 22:25

Paris Saint Germain had vrijdag eindelijk eens een makkelijke avond in het nieuwe Ligue 1-seizoen. Coach Laurent Blanc zag zijn ploeg met 0-2 winnen bij zijn oud-werkgever Girondins Bordeaux.

Paris SG begon de competitie met remises tegen Montpellier en Ajaccio en won vervolgens moeizaam van Nantes en Guingamp. Tegen Bordeaux maakten de Parijzenaars het stukken minder spannend, al deed de thuisclub in de openingsfase nog wel leuk mee in het eigen Stade Chaban-Delmas.

Maar daarna nam Paris SG het heft in handen en dat resulteerde na een half uur in de 0-1. Zlatan Ibrahimovic bracht Blaise Matuidi met een prachtige steekpass in stelling. Matuidi stuitte eerst nog op keeper Cédric Carrasso, maar schoot in tweede instantie met de nodige moeite dan toch raak.

In het tweede bedrijf ontsnapte Paris SG, met Gregory van der Wiel in de basis, aan een strafschop na een handsbal van Thiago Silva. Niet veel later bepaalde Lucas de eindstand op 0-2. Paris SG heeft na vijf duels elf punten en staat daarmee voorlopig bovenaan in de Franse competitie. AS Monaco kan zondag de macht heroveren. De promovendus uit het prinsdom ontvangt dan FC Lorient.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen