Remise Villarreal en Real na leuk duel

14 september 2013, 23:50   Bijgewerkt: 14 september 2013, 23:56

Na een leuke wedstrijd tussen Villarreal en Real Madrid kwam zaterdagavond na het laatste fluitsignaal een 2-2 eindstand op het scorebord te staan. Recordaankoop Gareth Bale beleefde zijn debuut voor De Koninklijke, maar Real kende het eerste puntverlies van het seizoen. Zowel Bale als Cristiano Ronaldo wisten allebei doeltreffend te zijn.

De wedstrijd was vanaf het eerste fluitsignaal boeiend. Nadat Cani Villarreal op een 1-0 voorsprong schoot, werd de wedstrijd alleen maar interessanter. Uiteraard was de wisselwerking tussen Bale en Cristiano Ronaldo zeer boeiend om te bekijken. Bale loste Ronaldo af als duurste speler ooit. De ‘man van honderd miljoen’ wist de Madrilenen op slag van rust naar een gelijke stand te schieten. De Welshman gleed een lage voorzet vanaf rechts binnen.

De tweede helft zou nog leuker worden dan de eerste helft. Tien minuten na rust kreeg de thuisploeg een enorme kans. Vijf minuten later werd Bale naar de kant gehaald. Na de wissel van de recordaankoop, deed Ronaldo van zich spreken. Met een frommelgoal tekende hij voor een 1-2 voorsprong. Via het been van een verdediger ketste de bal via Ronaldo op zeer gelukkige wijze in het doel.

Real Madrid was niet in staat om de voorsprong vast te houden, aangezien Villarreal na zeventig minuten spelen weer gelijk wist te maken. Giovani Dos Santos was verantwoordelijk voor deze gelijkmaker. Real Madrid-doelman Diego Lopez ging absoluut niet vrijuit bij de tegentreffer van de Madrilenen. Een prachtig schot van Angel di Maria ging later maar net voorlangs het doel van Villarreal. De thuisploeg was zelf ook nog dicht bij de winst, nadat de Nigeriaan Ikechukwu Uche een goede kans miste na 77 minuten spelen.

Villarreal en Real Madrid staan na het gelijke spel gezamenlijk op de derde plaats in de Primera Division. Barcelona en Atlético Madrid maakten beiden nog geen fout.