De Ridder schenkt FC Utrecht tweede zege

15 september 2013, 18:22   Bijgewerkt: 15 september 2013, 18:35

In een zeer matige wedstrijd tegen RKC Waalwijk heeft FC Utrecht beslag gelegd op drie punten. Dat hadden de Domstedelingen vooral te danken aan Steve de Ridder. De Belgische aanvaller nam tijdens de 2-1 zege beide doelpunten voor zijn rekening.

Behalve door het spel van De Ridder viel er niet veel te genieten in De Galgenwaard. Beide teams speelden een afwachtende wedstrijd, waarin geen risico werd genomen. RKC kreeg wel enkele kleine kansen, maar FC Utrecht-doelman Jeroen Verhoeven had geen moeite om die pogingen uit zijn doel te houden. Het is was niet verwonderlijk te noemen dat De Ridder ook de 2-0 voor zijn rekening nam. Vanaf de linkerkant kwam de Belg naar binnen en schoof de bal beheerst in het doel.

Na de 2-1 stond FC Utrecht op kraken en leek RKC Waalwijk de gelijkmaker te maken via Joachim. De spits schoot een vrije trap van Duits behendig richting het doel. Tot opluchting van Verhoeven en de rest van FC Utrecht belandde de poging van de Luxemburger op de paal. Direct daarna besloot Wouters in te grijpen en twee wissels door te voeren, waardoor Utrecht iets meer ruimte kreeg. In de laatste minuten voorkwam Verhoeven met een goede redding nog de gelijkmaker van Joachim. Voor de ploeg uit de Domstad is het haar tweede zege van het seizoen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen