"Leuk om je met Neymar te kunnen meten"

19 september 2013, 10:28   Bijgewerkt: 19 september 2013, 10:41

Ricardo van Rhijn kende woensdagavond zijn directe tegenspeler in Neymar, tijdens het verloren duel met FC Barcelona (4-0). Negentig minuten lang moest de rechtsback het Braziliaanse wonderkind afstoppen. Naar het shirtje van de Braziliaan kon Van Rhijn na afloop van de wedstrijd fluiten: "Misschien was hij nog boos op me vanwege die schop."

Toch kijkt Van Rhijn met genoegdoening terug op de persoonlijke duels met Neymar in de Champions League-wedstrijd. "Neymar is van de buitencategorie. Het is leuk om je met hem te kunnen meten. Hij is naar mijn mening toch 's werelds beste aanvaller op die positie", zegt de 22-jarige Ajacied in gesprek met AT5.

Het ruime verlies (4-0) tegen de Catalanen komt ook bij de rechtsachter hard aan. "Men verwachtte niet veel van ons, maar we hadden er meer aan kunnen doen. Natuurlijk creëren zij een paar goede mogelijkheden, maar ik kan me ook zo drie, vier kansen van ons herinneren", stelt de back.

Drie van de vier tegengoals werden gemaakt door Lionel Messi. Van Rhijn snapt niet hoe de Argentijn dat met regelmaat voor elkaar krijgt. "Je hebt vaak de indruk dat hij niet altijd aan het spel deelneemt, maar als hij na negentig minuten toch weer drie keer op het scorebord staat, zegt dat wel genoeg denk ik."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen