Chelsea, Spurs en City verder in League Cup

24 september 2013, 22:48   Bijgewerkt: 25 september 2013, 00:19

Chelsea, Tottenham Hotspur en Manchester City hebben dinsdag zonder problemen de vierde ronde bereikt van het toernooi om de League Cup. De drie Engelse grootmachten rekenden af met respectievelijk Swindon Town, Aston Villa en Wigan Athletic.

Fernando Torres en Ramires, die al na tien minuten mocht invallen voor de geblesseerde Marco van Ginkel, zorgden voor de 2-0-overwinning voor de ploeg van trainer José Mourinho.

Voor de Spurs, dat met 4-0 won, scoorden Jermain Defoe (twee keer), Paulinho en de ingevallen Nacer Chadli. Hun ploeg rekende af met het Villa van basisspelers Ron Vlaar, Karim El Ahmadi en Leandro Bacuna.

City kende weinig problemen met het uit de Premier League gedegradeerde Wigan Athletic en maakte een handvol doelpunten. Bij de ploeg van Manuel Pellegrini vonden Dzeko, Jovetic (twee), Navas (twee) en Touré het net.

Mede dankzij een doelpunt van Jos Hooiveld rekende Southampton af met Bristol City (2-0). Twee dagen na het ontslag van trainer Paolo Di Canio bereikte Sunderland de vierde ronde van het bekertoernooi, door winst op Peterborough United (2-0). 

Fulham, de club van trainer Martin Jol, versloeg Everton: 2-1. Darren Bent maakte het winnende doelpunt op Craven Cottage. Bij Everton stond John Heitinga in de basis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen