PEC Zwolle profiteert niet van nederlaag PSV

28 september 2013, 22:39

Het is PEC Zwolle niet gelukt om te profiteren van de nederlaag van PSV. De Eindhovenaren gingen met 2-1 onderuit tegen AZ, waardoor Zwolle bij winst weer bovenaan in de Eredivisie zou komen te staan. In het eigen IJsseldelta Stadion stond na negentig minuten tegen NAC Breda de hatelijke brilstand op het scorebord: 0-0.

Na de theepauze stond de organisatie beter bij NAC Breda. Waar Zwolle in het eerste{image[291415][right-half][]} bedrijf nog 75 procent balbezit had, was dat in de tweede helft nog maar zestig procent. De manschappen van trainer Nebosja Gudelj leken direct na de rust aan te zetten voor een offensief. PEC Zwolle slaagde er echter in om de aanvallende intenties van NAC te ontmantelen.

Omdat beide teams ook in de tweede helft de organisatie goed hadden staan, vielen er geen uitgespeelde kansen te noteren. NAC beperkte zich vooral tot tegenhouden. Zwolle probeerde wel om kansen te creëren, maar trainer Ron Jans zag zijn team niet door de muur uit Breda komen. Vooral NAC schiet weinig op met de puntendeling. Zij blijven op de vijftiende plek staan. Zwolle kon naar de eerste plek op de ranglijst klimmen, maar door het gelijkspel blijven de Zwollenaren voorlopig tweede.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen