Limburgs onderonsje onbeslist, Oss-Dordrecht ook

29 september 2013, 16:48

In de Jupiler League stonden zondagmiddag om 14.30 uur twee wedstrijden op het programma. VVV Venlo en Fortuna Sittard bleven steken op een 1-1 gelijkspel, wat ook het geval was bij FC Oss tegen FC Dordrecht: 0-0.

VVV Venlo en Fortuna Sittard speelden in de Koel met 1-1 gelijk. Fortuna, dat midweeks nog door PEC Zwolle utgeschakeld werd in de KNVB beker, maakte het de Venlonaren behoorlijk lastig. Patrick N'Koyi was er na ruim twintig minuten voor verantwoordelijk dat de ploeg uit Sittard op voorsprong kwam. Lang konden de bezoekers hier echter niet van genieten, omdat Jules Reimerink de stand gelijk trok na een half uur spelen. In het restant van de wedstrijden zouden geen treffers meer vallen, waadoor het bij een gelijkspel bleef in de Koel.

FC Dordrecht heeft een punt uit het vuur gesleept in de uitwedstrijd tegen FC Oss. Dit is een nog best knappe prestatie, aangezien de uitploeg tweederde van de wedstrijd met tien man speelde. Yoëll van Nieff, de huurling van FC Groningen, kreeg een rode kaart namens Dordrecht. Op zes gele kaarten na, viel er weinig te melden over het duel in Oss.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen