Utrecht moet het maanden stellen zonder Janssen

30 september 2013, 18:23

Willem Janssen wordt dit seizoen door FC Utrecht gehuurd van FC Twente. De middenvelder kende een prima start bij de Utrechters, maar heeft nu een fikse klap te verduren gekregen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat Janssen de voorste kruisband in zijn linkerknie heeft afgescheurd, zo meldt Utrecht op de officiële clubwebsite.

De Limburger, die afgelopen weekeinde tegen Roda JC (3-3) al na een kwartier uitviel, zal door de knieblessure zes tot negen maanden uit de roulatie zal zijn. Voor FC Utrecht is de blessure van Janssen een flinke domper. Het is niet de eerste serieuze blessure van een speler van Utrecht: eerder werden Adam Sarota, Cedric van der Gun en Edouard Duplan ook geteisterd door zeer vervelende blessures. Van der Gun maakte inmiddels zijn rentree weer in de ploeg van trainer Jan Wouters.

Aanstaande zondag gaat Utrecht op bezoek bij Ajax. Dat doen de Domstedelingen dus zonder Janssen, die een lange revalidatieperiode tegemoet gaat. Dave Bulthuis en Yoshiaki Takagi moeten het duel met de Ajacieden omwille van een schorsing aan zich voorbij laten gaan.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen