McClaren nieuwe manager van Derby County

30 september 2013, 18:41   Bijgewerkt: 30 september 2013, 18:50

Steve McClaren heeft een nieuwe club gevonden. De voormalig trainer van FC Twente werd al serieus in verband gebracht met Derby County, maar de aanstelling van de Engelsman bij de Championship-club is nu in kannen en kruiken, zo meldt de BBC.

Op donderdagavond neemt Derby County het op tegen Ipswich Town. McClaren zal tijdens deze wedstrijd nog niet op de bank zitten, maar de wedstrijd vanaf de tribune bekijken. Op zaterdag zal McClaren voor het eerst als trainer op de bank zitten bij The Rams, bij de wedstrijd tegen Leeds United. McClaren tekent voor twee en een half jaar bij Derby.

Sam Rush, directeur van Derby is verheugd met de komst van McClaren: "Ons doel is om met Derby County mee te dingen voor een plaats in de play-offs. We denken dat we met Steve een goede kans maken om dit te bewerkstelligen."

McClaren was twee keer trainer bij Twente: van 2008 tot 2010 stond de Engelsman aan het roer bij de tukkers en in februari 2013 maakte McClaren eigenhandig een einde aan zijn tweede periode bij de club uit Enschede, nadat zijn terugkeer in 2012 niet als gewenst verliep.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen