Elia: "Zoektocht naar Werder-goal eindelijk ten einde"

1 oktober 2013, 07:00

Eljero Elia moest 3342 minuten wachten op zijn eerste competitietreffer voor Werder Bremen, maar toen het eenmaal raak was afgelopen zaterdag tegen 1. FC Nürnberg, scoorde de Voorburger meteen twee keer. In een overwinning resulteerde het niet, aangezien Werder bleef steken op een 3-3 gelijkspel. Werder-coach Robin Dutt was zeer verheugd met de prestatie van Elia, die zelf baalde van het puntenverlies.

Er valt een last van de schouders van Elia af, zo stelt hij zelf ook in gesprek met Kicker: "Het geforceerd zoeken naar mijn eerste treffer voor Werder is nu ten einde. Eindelijk hoef ik er niet meer aan te denken hoe het is om voor het eerst trefzeker te zijn voor Werder."

Toch baalde de flankenflitser na afloop van de wedstrijd: "Ik had liever niet gescoord, en dat we drie punten hadden gehaald. We speelden zo goed tot de 2-0 en dan geven we nog de overwinning weg. Na rust ging alles fout.", aldus Elia, die zijn treffer vierde met fysiotherapeut Jürgen Tolle, die vooraf tegen de Nederlandse vleugelspeler had gezegd dat hij deze wedstrijd tot scoren zou komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen