Perez tien duels geschorst na incident bij amateurs

2 oktober 2013, 12:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Voormalig profvoetballer Kenneth Perez is door de tuchtcommissie van de KNVB voor tien duels geschorst. Hij ontving op 14 september een rode kaart in het duel tussen SEC en BVV'31, beide actief in de vierde klasse zaterdag.

Perez, tegenwoordig voetbalanalist bij FOX Sports en jeugdtrainer bij Ajax, werd van het veld gestuurd ndat hij een elleboog uitdeelde aan een tegenspeler. Dit deed hij nadat hij fors was aangepakt door de SEC-voetballer. Na de rode kaart ging de voormalig speler van AZ, Ajax, PSV en FC Twente verhaal halen bij scheidsrechter Huurdeman. Daarbij gaf hij de arbiter twee tikjes op de wang, schrijft De Gooi en Eemlander.

De 39-jarige Deen speelt sinds dit seizoen zo nu en dan een wedstrijd mee met het team uit Blaricum. In 2010 zette hij een punt achter zijn professionele voetbalcarrière. Daarin kwam hij regelmatig in opspraak. Zo schold hij in 2006 bij Ajax assistent-scheidsrechter Nicky Siebert uit voor 'kankerneger'. Dat zorgde voor onrust binnen de selectie, mede omdat Ajax geen straf oplegde. Ook spande Perez een arbitragezaak aan tegen de Amsterdammers om een plaats in het eerste team af te dwingen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen