Doelman Hart onder vuur na optreden tegen Bayern

3 oktober 2013, 14:40   Bijgewerkt: 3 oktober 2013, 14:50

Manchester City-doelman Joe Hart ging gisteren in het Champions League-duel met Bayern München tot tweemaal toe in de fout. Dat komt hem op flinke kritiek uit zowel de voetbalwereld als de media te staan, waardoor hij in een soortgelijke situatie als Kenneth Vermeer is beland.

Assistent-bondscoach Gary Neville vond dat Hart, tevens doelman van het nationale elftal, beter moest handelen bij het eerste en het derde doelpunt, schrijft Telesport. "Twee keer werd hij in de korte hoek geklopt, daar zal hij wel teleurgesteld over zijn."

Ook City-manager Pellegrini was niet tevreden, al wilde hij zijn sluitpost niet alle schuld van de nederlaag in de schoenen schuiven. "Natuurlijk maak ik me zorgen om de fouten en de gevolgen die ze kunnen hebben. Maar het zou nooit een gemakkelijke wedstrijd worden tegen een team van het niveau Bayern."

Het waren niet de eerste fouten van Hart dit seizoen. In de verliespartij tegen Cardiff City lette hij niet goed op bij een corner, waardoor Cardiff-spits Fraizer Campbell achteloos de bal kon binnenknikken. Ook tegen Schotland kreeg hij kritiek te verduren, nadat hij een schot van spits Jim Morrison niet uit zijn doel kon houden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen