Weer remise Olympique Lyon, comeback Lazio

3 oktober 2013, 21:14   Bijgewerkt: 3 oktober 2013, 23:58

Olympique Lyon heeft ook in zijn tweede wedstrijd in de Europa League-poulefase gelijkgespeeld. De Fransen kwamen donderdag voor eigen publiek niet verder dan een 1-1 remise tegen Vitoria Guimaraes. Twee weken geleden eindigde de uitwedstrijd tegen Real Betis Sevilla al in een doelpuntloos gelijkspel.

Moussa Maazou zette Guimaraes in de 39ste minuut op voorsprong in Lyon. Acht minuten na de pauze tekende Maxime Gonalons voor de 1-1 eindstand. Ook HNK Rijeka - Real Betis, de andere ontmoeting in groep I, eindigde in 1-1. Derhalve leidt Guimaraes nu met vier punten, Lyon en Betis hebben er twee, Rijeka staat op één.

In groep J hielden Trabzonspor en Lazio elkaar in balans. De Turken leken thuis eenvoudig te gaan winnen. Mede door een goal en een assist van voormalig Heerenveen-speler Paulo Henrique leidden ze bij rust met 3-1, maar Sergio Floccari bepaalde met twee late doelpunten de eindstand op 3-3. Lazio en Trabzonspor gaan daardoor gedeeld aan kop in de poule, met beide vier punten uit twee duels.

Sevilla FC verdedigde de koppositie in groep H met succes. De Andalusiërs vloerden SC Freiburg met 2-0 en zijn daardoor nog zonder puntenverlies. Een rode kaart van Fallou Diagne (Freiburg) in de 62ste minuut had een groot aandeel in het resultaat. Diego Perotti benutte de bijbehorende penalty en in blessuretijd werd het via Carlos Bacca ook nog 2-0. In dezelfde groep won Slovan Liberec met 2-1 van Estoril.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen