El Ahmadi: "Bakkal kan verschil gaan maken"

4 oktober 2013, 08:37

Karim el Ahmadi is er van overtuigd dat Feyenoord dit seizoen een gooi kan doen naar het kampioenschap. Zeker nu de Rotterdammers zich hebben versterkt met Otman Bakkal, kan de ploeg volgens de middenvelder heel ver komen.

"Feyenoord is volgens mij weer echt een serieuze titelkandidaat", zegt El Ahmadi, die in het verleden jaren in de Kuip speelde en nu onder contract staat bij Aston Villa, in AD Sportwereld. "Ze spelen nog niet goed, maar ze hebben met Graziano Pellè een geweldig aanspeelpunt. Otman Bakkal kan, als hij fit is, het verschil maken."

El Ahmadi is vol lof over Bakkal. "Ik speelde met Otman bij FC Twente en Feyenoord. Hij kan als geen ander het juiste moment van bijsluiten bij de spitsen inschatten. Achter Pellè, die zelf ook veel zal blijven scoren, gaat Otman doelpunten maken en andere spelers in stelling brengen. Want Otman is een heel slimme voetballer."

Dit jaar is een uitgelezen kans, stelt El Ahmadi. "Ajax en PSV maken op mij bepaald nog geen stabiele indruk. Juist daarom geef ik Feyenoord ook een goede kans."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen