Van Bommel traint mee met selectie Fortuna

4 oktober 2013, 10:17

Mark van Bommel zette na het vorige seizoen een punt achter zijn professionele voetbalcarrière, nadat hij er niet in slaagde om kampioen te worden met PSV. Nadat hij zijn kicksen aan de wilgen hing, speelde Van Bommel nog een mooi afscheidsduel. Nu wordt bekend dat Van Bommel zich af en toe zal melden op het trainingsveld van Fortuna Sittard.

De gestopte Van Bommel begon zijn professionele voetballoopbaan bij Fortuna Sittard en zal zich nu met enige regelmaat melden op de training van de selectie van Fortuna-trainer Wil Boessen. Aan het meetrainen van de oud-middenvelder ligt ten grondslag dat hij graag fit wil blijven.

De keuze om met de ploeg uit Sittard mee te nemen was voor Van Bommel geen moeilijke: "Ik zou ook bij SV Meerssen of PSV mee kunnen trainen, maar bij Fortuna ben ik ooit begonnen en het is dichtbij", aldus de oud-speler van onder meer FC Barcelona, Bayern München en AC Milan, in gesprek met de regionale zender L1.

Van Bommel wil zijn carrière als speler op den duur wel over laten lopen in een loopbaan als trainer. De Limburger heeft daar naar eigen zeggen overigens geen haast mee: "Ik heb de papieren nog niet en bovendien heb ik aangegeven een jaar niks te willen doen", zo stelt de oud-voetballer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen