Bilbao en Valencia houden elkaar in evenwicht

6 oktober 2013, 23:15

Subtoppers Athletic de Bilbao en Valencia hebben elkaar zondag in de Spaanse competitie in balans gehouden. De wedstrijd in het San Mamés Barria, in het Baskische Bilbao, eindigde in 1-1.

Ever Banega zette Valencia in de 43ste minuut op voorsprong. De Argentijnse middenvelder passeerde Bilbao-doelman Iraizoz uit een strafschop. Mikel Rico herstelde na de pauze het evenwicht. Op aangeven van De Marcos bepaalde de 35-jarige Bask de eindstand een kwartier voor tijd op 1-1.

Valencia en Bilbao hebben na acht wedstrijden dertien punten, goed voor een gedeelde vijfde plaats in La Liga. Ook Getafe heeft dertien punten. Dat team was eerder op de dag in eigen huis met 3-1 te sterk voor Real Betis Sevilla. Pedro Leon (2) en Adrian Colunga zorgden ervoor dat het binnen 27 minuten al 3-0 stond. Door een eigen goal van Rafa Gomez kwam Betis vlak na rust terug tot 3-1.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!