West Bromwich-coach houdt vertrouwen in Anelka

7 oktober 2013, 16:56

Nicolas Anelka keerde deze zomer terug in de Premier League, toen hij een verbintenis ondertekende bij West Bromwich Albion. De 34-jarige Fransman kende persoonlijk geen gelukkige start. Anelka hing tijdelijk zijn kicksen aan de wilgen, maar keerde weer terug bij West Bromwich. De Franse aanvaller is nog op zoek naar zijn eerste doelpunt in de Premier League, maar kan rekenen op het vertrouwen van zijn trainer, Steve Clarke.

Anelka kreeg een aantal goede mogelijkheden tegen Arsenal (1-1 eindstand), maar wist niet tot scoren te komen. Clarke denkt dat het een kwestie van tijd is tot Anelka zijn draai gaat vinden bij West Bromwich: "Nicolas is een ervaren spits en hij weet dat hij al tot scoren kon komen. De eerste kans tegen Arsenal was lastig, aangezien de bal iets achter hem kwam. Bij de tweede kans deed hij bijna alles goed. Hij schoot de bal net langs de verkeerde kant van de paal. Het scheelde centimeters."

De manager van West Bromwich is van mening dat Anelka vanzelf het net zal vinden, en dat het dan beter gaat lopen bij de Fransman: "Op een andere dag zou hij beide kansen afgerond kunnen hebben. Spitsen hebben doelpunten nodig en Nicolas is ervaren genoeg om te weten hoe hij tot scoren moet komen.", aldus een hoopvolle Clarke volgens SkySports.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen