Startformatie België kent weinig verrassingen

11 oktober 2013, 17:12   Bijgewerkt: 11 oktober 2013, 17:18

Het nationale elftal van België komt om 18.00 uur in actie, als het WK-kwalificatieduel in en tegen Kroatië afgetrapt wordt. Een punt volstaat voor de Belgen, waardoor kwalificatie voor het WK binnen handbereik ligt. Het kan dus een zeer speciale avond worden voor België, wat Sporza-commentator Peter Vandenbempt beaamt: "Dit is de belangrijkste wedstrijd van de Rode Duivels in twaalf jaar. Het hele land leeft mee."

Bij De Rode Duivels bevinden zich weinig verrassingen in het basiselftal. Vincent Kompany en Christian Benteke moeten de interland verstek laten gaan, omwille van blessures. Ondanks de absentie van het tweetal, staan er nog vijf spelers uit de Premier League op het veld. Steven Defour (FC Porto) en Nicolas Lombaerts (Zenit Sint-Petersburg) zijn de meest verrassende namen.

Bij Kroatië zijn Luka Modric (Real Madrid), Mario Mandzukic (Bayern München) en Ivan Rakitic (Sevilla FC) de grootste namen. Ivan Perisic, die momenteel bij VfL Wolfsburg onder contract staat, speelde een aantal seizoen voor het Belgische Club Brugge.

Opstelling België

Kroatië: Pletikosa; Strinic, Perisic, Corluka, Lovren; Rakitic, Modric, Vrsaljko; Mandzukic, Kovacic, Vida.

België: Courtois; Alderweireld, Van Buyten, Lombaerts, Vertonghen; Witsel, Defour, Fellaini; De Bruyne, Lukaku en Hazard.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen