"De beste Bale zien we pas rond Kerstmis"

15 oktober 2013, 00:00   Bijgewerkt: 14 oktober 2013, 23:22

Het kan nog wel enkele maanden duren voordat Gareth Bale zijn topvorm te pakken heeft. Dat denkt Chris Coleman, de bondscoach van Wales. Bale stapte in de laatste week van de zomerse transferperiode over naar Real Madrid, maar trainde in die maanden daarvoor al niet meer mee met zijn oude club Tottenham Hotspur.

De conditionele achterstand die Bale daarmee opliep, kan hem volgens Coleman nog maanden parten spelen. "Hij heeft de voorbereiding op het seizoen gemist en dat kun je niet zomaar negeren", citeert het Belgische Sporza de bondscoach van Wales. "Volgens mij kan het nog tot Kerstmis duren voor we de beste Bale te zien krijgen."

Met Wales speelt Coleman vanavond (dinsdag) tegen België. Bale ontbreekt in de selectie van Wales, hij kampt met een blessure. Ondanks de afwezigheid van zijn vedette hoopt Coleman te kunnen stunten in Brussel. "We zijn hier niet om de kwalificatie van de Belgen mee te komen vieren. We weten dat wij voor een serieuze test staan. We hebben een jonge en onervaren ploeg, maar mijn spelers kunnen uit dergelijke wedstrijden veel leren en vooruitgang boeken. Bang mogen we niet zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen