Rusland geeft wederom doelpunt weg in slotfase

16 oktober 2013, 15:25

Hoewel Rusland zich dinsdag tot winnaar van Groep F bekroonde wat betreft de Europese WK-kwalificatie, was de stemming in de kleedkamer niet opperbest. Voor de derde keer in vier interlands gaven de Russen in de laatste minuten een doelpunt weg. Dit keer zorgde dat zelfs voor puntverlies, want tegenstander Azerbeidzjan kwam daarmee op 1-1.

"Het lijkt erop alsof we in de slotminuten onze concentratie kwijtraken", citeerde Voetbal International de Russische bondscoach Fabio Capello. "We verslappen, en dat mag niet gebeuren. Het overkomt ons steeds als we weten dat we ons doel al bereikt hebben."

Ook de spelers waren niet blij met de uiteindelijke puntendeling. "Het is heel teleurstellend. We maken ons hier zorgen over, want het is de derde keer in korte tijd", aldus spits Alexander Kerzhakov. Roman Shirokov zei zelfs dat de ploeg zich moest schamen voor het resultaat.

Omdat de Russen met een voorsprong van drie punten ten opzichte van Portugal aan de wedstrijd waren begonnen, had het gelijkspel geen gevolgen voor de ranglijst. Portugal werd uiteindelijk tweede in de poule en zal het in de play-off opnemen tegen Frankrijk, Zweden, Roemenië of IJsland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen