Mourinho verheugd met wederopstanding Terry

18 oktober 2013, 09:39

Het vorige seizoen was het niet het seizoen van Chelsea-verdediger John Terry. De routinier kon een schorsing van vier wedstrijden tegemoet zien, nadat hij Queens Park Rangers-speler Anton Ferdinand racistisch bejegend zou hebben. Vervolgens liep Terry een knieblessure op, waardoor hij de helft van het seizoen versterk moest laten gaan. Volgens Chelsea-manager José Mourinho is Terry dit seizoen weer helemaal terug.

Volgens de Portugese oefenmeester presteert Terry weer als vanouds: “Hij heeft zijn zelfvertrouwen weer terug”, zo stelt Mourinho volgens Voetbal International. Mourinho keerde deze zomer terug bij Chelsea en dat lijkt Terry zeer goed te hebben gedaan. Met zijn doelpunt tegen Tottenham Hotspur op 28 september kroonde Terry zichzelf overigens als meest scorende verdediger ooit voor Chelsea, met 54 doelpunten.

Mourinho beseft dat de 78-voudig Engels international van ver moest komen: “De laatste jaren speelde hij niet veel, had problemen op en buiten het veld, was geschorst om verschillende redenen, had blessures en had een manager die hem onvoldoende vertrouwen gaf. Het had er op een gegeven moment de schijn van dat zijn carrière de verkeerde kant op ging”, zo stelt de Portugees.

Het doet de manager van Chelsea deugd dat Terry het licht weer heeft gezien: “Zelfs ik vroeg me af wat er met die jongen aan de hand was; fysieke en psychische problemen. Ik ben blij dat hij bewijst nog steeds een topspeler te zijn. En gezien wat hij heeft betekend voor Chelsea, verdient hij dat ook.”, aldus Mourinho.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen