Real Madrid na de pauze voorbij Malaga

19 oktober 2013, 17:52   Bijgewerkt: 20 oktober 2013, 01:15

Real Madrid heeft drie punten overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Malaga CF. De Koninklijke was zaterdag duidelijk sterker dan de bezoekers uit Andalusië, maar keeper Willy voorkwam een grote uitslag: 2-0.

Angel Di Maria bracht Real Madrid, dat voor rust niet groots speelde, direct na de doelwissel op gelukkige wijze op voorsprong. Een voorzet van de Argentijn vloog in één keer in het doel. Malaga-doelman Willy verwachtte een kopbal van Cristiano Ronaldo, maar die miste het speeltuig.

Willy keepte verder een uitstekende wedstrijd en het was aan hem te danken dat Malaga niet met een pak rammel huiswaarts werd gestuurd, al lag dat ook aan Ronaldo. De Portugese vedette raakte voor rust de lat en was ook na de pauze niet scherp in de afronding. Toch bepaalde hij in blessuretijd de eindscore op 2-0. Dat deed hij uit een penalty. Deze was wel heel makkelijk toegekend. Gareth Bale, dus helemaal niet zwaar geblesseerd zoals Spaanse media beweerden, struikelde over zijn eigen benen. De arbiter wees echter naar de stip.

Real Madrid heeft nu 22 punten, uit negen wedstrijden, twee minder dan koplopers Atletico Madrid en FC Barcelona. Die teams komen later dit weekend nog in actie. Malaga CF, waar Mounir El Hamdaoui ondanks een basisplaats niet wist te imponeren, staat met negen punten in de middenmoot van La Liga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen