Osasuna snoept Barcelona eerste punten af

19 oktober 2013, 21:50   Bijgewerkt: 19 oktober 2013, 23:24

FC Barcelona heeft voor het eerst dit seizoen puntenverlies geleden. Zaterdag, in de negende speelronde, kwamen de Catalanen niet verder dan een 0-0 gelijkspel in de lastige uitwedstrijd tegen Osasuna. Barça, waar de herstelde Lionel Messi inviel, had wel het betere van het spel. Scoren deed het echter niet.

Barcelona-coach Gerardo Martino kon weer een beroep doen op de van een hamstringblessure herstelde Lionel Messi. Met het oog op de wedstrijd tegen AC Milan in de Champions League van komende dinsdag nam de Argentijnse tacticus echter geen enkel risico met zijn sterspeler; Messi begon op de bank. Carles Puyol, na ruim een half jaar weer inzetbaar, had wel een basisplaats.

Barcelona had voor rust het betere van het spel, maar zonder de impulsen van Messi wisten de bezoekers niet heel veel te creëren in Pamplona. In het tweede bedrijf was het spelbeeld hetzelfde, al kregen de Catalanen iets meer mogelijkheden. Zo schoot Cesc Fabregas over en had Neymar bij de tweede paal moeten binnen tikken, maar de Braziliaan kwam net tekort. Na 68 minuten kwam Messi alsnog op het veld, maar ook hij kon het eerste puntenverlies van Barcelona niet voorkomen.

Atletico Madrid is daardoor de enige ploeg in Spanje die nog foutloos is. Later op de avond spelen de hoofdstedelingen in Barcelona nog tegen Espanyol.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen