Bale na succesvolle rentree: "Ik voel me goed"

20 oktober 2013, 09:22   Bijgewerkt: 20 oktober 2013, 17:00

Gareth Bale kreeg zaterdag voor het eerst sinds zijn dijbeenblessure speelminuten bij Real Madrid. De Welshman mocht tijdens de 2-0-zege op Malaga een kwartier voor tijd invallen en versierde in de slotminuut nog een strafschop, die door Cristiano Ronaldo werd benut.

"Het was belangrijk om deze zware week met een zege te beginnen. Gelukkig hebben we dat gedaan, nu moeten we ons voorbereiden op de komende twee duels", aldus Bale na afloop over de zware week die Real te wachten staat.

De Koninklijke ontvangt woensdag in de Champions League Juventus en gaat zaterdag op bezoek bij aartsrivaal Barcelona. Bale, de recordaankoop van Real Madrid die de afgelopen weken werd geteisterd door spier- en rugproblemen, hoopt dan op meer speeltijd dan tegen Málaga. "Ik voel me goed en ben op de weg terug. Het is goed om minuten te maken."

Bale maakte in de 76e minuut zijn entree als linksbuiten, maar verhuisde enkele minuten later naar de andere kant nadat Angel Di Maria was gewisseld. "Links of rechts, dat maakt mij niet uit, ik geniet op beide posities", zei de linkspoot, die de afgelopen jaren bij Tottenham Hotspur furore maakte als linksbuiten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen