PEC in eigen stadion veel te sterk voor ADO

20 oktober 2013, 16:36

PEC Zwolle heeft vanmiddag in eigen huis gehakt gemaakt van ADO Den Haag. De Zwollenaren waren uiterst scherp voor het doel en wonnen met maar liefst 6-1 van de ploeg van trainer Maurice Steijn. PEC stijgt daardoor naar een derde stek in de Eredivisie, terwijl ADO op de zestiende plaats in de gevarenzone blijft staan.

Als reactie op de vrije trap van Van Haaren leek de ploeg van trainer Ron Jans los te komen. Na een goede interceptie van Bram van Polen bereikte Mateusz Klich met een prachtige lange bal Mustafa Saymak. De middenvelder bleef koel oog in oog met de ingevallen doelman Martijn de Zwart en schoof de bal binnen, 1-0.

In de tweede helft ging PEC vrolijk verder waar het gebleven was. Met prachtig combinatiespel en een schitterende steekbal van Klich kon Benson zijn tweede van de middag maken, 4-0. Na dat doelpunt zakte de thuisploeg een beetje terug en leek het wel genoeg te vinden. Mathias Gehrt strafte die houding echter af door de bal beheerst binnen te schieten nadat de Deen veel ruimte had gekregen op de rand van het doelgebied.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen