Vertonghen helpt Spurs op weg, Lazio gelijk

24 oktober 2013, 20:53   Bijgewerkt: 24 oktober 2013, 23:33

Tottenham Hotspur heeft ook zijn derde wedstrijd in de groepsfase van de Europa League in winst omgezet. De Londenaren zegevierden donderdag, in de derde speelronde, met 0-2 bij het Moldavische FC Sheriff.

Oud-Ajacied Jan Vertonghen opende in de twaalfde minuut met een kopbal de score. Daarna ging Sheriff op jacht naar de gelijkmaker. Daarvoor kreeg het ook kansen, maar Vlad Chiriches haalde een schot van Henrique Luvannor van de lijn en een treffer van Cadu werd (terecht) afgekeurd wegens buitenspel.

In het tweede bedrijf was Tottenham zeker niet groots, maar Jermain Defoe gooide het duel een kwartier voor tijd op slot met een prachtig afstandsschot. The Spurs gaan met de volle negen punten uit drie duels fier aan kop in groep K. Nummer twee Anzhi Makhachkala volgt op vijf punten. De Russen wonnen eerder op de avond met 1-0 van het Noorse Tromso, door een goal van Nikita Burmistrov in de negentiende minuut. Deze had wel een luchtje van buitenspel.

In groep J gaat Trabzonspor nu alleen aan kop. De Turken wonnen thuis met 2-0 van Legia Warschau, door doelpunten van Marc Janko (oud-FC Twente) en Mustafa Yumlu, terwijl concurrent Lazio op Cyprus niet wist te winnen bij Apollon Limassol: 0-0. Na drie speeldagen heeft Trabzonspor zeven punten, twee meer dan Lazio. Apollon Limassol staat met vier punten knap derde, Legia is nog puntloos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen