Weergaloze Van Duinen schiet ADO langs Twente

26 oktober 2013, 20:41   Bijgewerkt: 26 oktober 2013, 21:16

Je hebt van die wedstrijden waarin het alle kanten op gaat. ADO – FC Twente was zo’n wedstrijd zaterdagavond. De spannende en onvoorspelbare strijd in Den Haag eindigde in 3-2, dankzij een wereldgoal van Mike van Duinen.

Hoe strijdlustig ADO ook begon, de thuisploeg werd langzamerhand steeds meer teruggedrongen door de vlammende Tukkers. FC Twente werd namelijk sterker en sterker in de wedstrijd. Het combineerde erop los en creëerde met name dankzij de behendige Youness Mokhtar veel mogelijkheden. Dusan Tadic mikte de bal net naast, Rasmus Bengtsson volleerde net over en Kyle Ebecilio schrok van zijn eigen gemiste kans. Er was sprake van een groot kwaliteitsverschil, maar de bezoekers vergaten te scoren. 

En toen, vijf minuten voor tijd, was daar plotseling Mike van Duinen. De aanvaller van ADO begon aan een rush en omspeelde enkele Twente-verdedigers met gemak, waarna hij de bal spijkerhard in de kruising schoot. Het Kyocera Stadion ontplofte en ADO hield de punten alsnog in Den Haag: 3-2.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen