Vd Looi spaart niemand tegen 'gevaarlijk' Capelle

29 oktober 2013, 14:24

Erwin van de Looi, de trainer van FC Groningen, neemt de bekerwedstrijd tegen Capelle uiterst serieus. De oefenmeester is niet van plan om een veredeld B-elftal de wei in te sturen tegen de amateurs, laat hij weten op de website van zijn club.

"We moeten voetballend verbeteren. We hebben een goed gevoel uit de laatste drie wedstrijden en nemen Capelle ook zeer serieus. We zullen in de basisopstelling dan ook niets veranderen. Het team en de spelers kunnen zich in deze fase het beste ontwikkelen door vaker met elkaar te spelen. We gaan dus door waarmee we bezig zijn en proberen te streven naar vastigheden", motiveert de coach zijn besluit.

Van de Looi beschrijft Capelle als een 'stugge ploeg'. "Ze hebben aardige spelers en een goede spits die als aanspeelpunt fungeert. We weten hoe Capelle speelt en zullen een hoog tempo moeten spelen om kansen te creëren. Het is een uitgelezen kans om bij de beste zestien te komen. Na een serie tegen FC Twente, AZ, PSV en Vitesse is deze tegenstander gevaarlijk. We moeten het niet te licht opnemen. Iedereen verwacht dat we zomaar even winnen, maar daarvoor zullen we wel hetzelfde moeten brengen als in de afgelopen wedstrijden", waarschuwt hij.

FC Groningen speelt woensdagavond in de eigen Euroborg tegen Capelle.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen