Douglas: "Geduldig wachten op kans in Oranje"

31 oktober 2013, 12:38

Douglas Franco Texeira, beter bekend als Douglas, stapte afgelopen zomer over van FC Twente naar Dinamo Moskou. Sindsdien is het stil rondom de centrale verdediger. Jarenlang was de roep naar een plek in Oranje voor de geboren Braziliaan groot, maar nu hij eindelijk Nederlander is, lijkt het elftal verder weg dan ooit.

"Eigenlijk is het wel een beetje vreemd dat het nu stil is", zegt hij in Voetbal International. "Met Dinamo Moskou speel ik nu in een competitie die sterker is dan de Eredivisie. De omstandigheden zijn ook zwaarder. Waarom is er dan geen aandacht voor de Russische competitie?", vraagt hij zich af.

Volgens de speler ligt het in elk geval niet aan het feit dat hij 'slechts' een genaturaliseerde Nederlander is. "De bondscoach zal iedere speler volgen. Hij doet wat het beste voor Oranje is. Zijn keuzes kun je dan ook niet betwisten, want tot nu toe heeft Nederland bijna iedere wedstrijd gewonnen."

Het blijft dan ook afwachten voor Douglas. "Als je goed presteert, zit je erbij. Momenteel kan ik niet veel meer doen dan presteren, en vooral rustig en geduldig blijven. En hopen dat die kans in Oranje komt. Het WK blijft mijn droom."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen