Pellegrini passeert Hart, maar houdt vertrouwen

3 november 2013, 12:28

Manchester City-doelman Joe Hart moest zich zaterdag wederom verbijten op de reservebank, tijdens de monsterzege op Norwich City (7-0). De doelman van het nationale elftal van Engeland werd midweeks in de League Cup-wedstrijd tegen Newcastle United (0-2 winst na verlenging) ook al gepasseerd door reservedoelman Costel Pantilimon, die zodoende twee keer een 'clean sheet' wist te houden.

Hart ging een aantal keren niet vrijuit bij tegendoelpunten van City. Manuel Pellegrini, de Chileense trainer van The Citizens, stelt dat de sluitpost toe was aan rust: "Hij heeft gedurende een periode van twee jaar vrijwel alle wedstrijden die we speelden meegedaan. Dat is voor hem net iets te veel van het goede geweest”, weet de oefenmeester van de lichtblauwen.

Pellegrini voelde zich genoodzaakt om Hart te vervangen door de boomlange Pantilimon: "Het is mijn taak het beste elftal op te stellen, ook als ik daarvoor vervelende maatregelen moet nemen. Door hard te werken moet Hart proberen terug te komen op zijn oude niveau. Daarvoor krijgt hij van ons alle steun en ik verwacht ook dat het hem lukt. Hij is niet voor niets de nummer één van Engeland”, zo stelt Hart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen