Inter wint ruim bij Udinese, Verona blijft verrassen

3 november 2013, 16:56   Bijgewerkt: 3 november 2013, 18:01

Internazionale heeft zondagmiddag een knappe overwinning (0-3) behaald in de uitwedstrijd tegen Udinese. Hiermee behoudt Inter de vierde plaats in de Serie A. Promovendus Hellas Verona blijft vriend en vijand verrassen, door op gelijke hoogte met Inter te staan, na een zege op Cagliari (2-1). SS Lazio en Sampdoria gingen in eigen stadion onderuit tegen respectievelijk Genoa (0-2) en Sassuolo (3-4).

In Friuli winnen niet veel ploegen op de manier waarop Inter dat zondag deed. De Milanezen wonnen met 0-3 bij Udinese, dankzij treffers van Rodrigo Palacio, Andrea Ranocchia en Ricardo Álvarez. Op de ruime zege van de Nerazzurri valt niet af te dingen. Met de overwinning staat Inter vierde, met 22 punten uit elf duels. Het gat met de tweede en derde plaats (Juventus en Napoli) is wel zes punten.

Hellas Verona staat op gelijke hoogte met Inter, waarmee de promovendus veel opzien baart. 'Good old' Luca Toni bracht Verona aan de leiding en uiteindelijk won de thuisploeg met 2-1 van Cagliari, dat zich nadrukkelijker meldt in de onderste regionen van de Serie A.

Lazio en Sampdoria lieten hun supporters enigszins in de steek, door in eigen stadion te verliezen van respectievelijk Genoa (0-2) en Sassuolo (3-4). Lazio kon het gelijke spel in San Siro tegen AC Milan geen goed gevolg geven. Juraj Kucka en Alberto Gilardino zorgen voor een Genuaanse zege. Sampdoria kwam terug na een 1-3 achterstand, maar zag promovendus Sassuolo vanaf elf meter alsnog de overwinning pakken. Livorno wist eerder op zondag van Atalanta te winnen, met 1-0.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen